Drepturile de care va beneficia noul fiu al lui Julio Iglesias

Javier Sanchez Santos a câştigat procesul de paternitate pe care l-a intentat împotriva cântăreţului spaniol Julio Iglesias, fiind recunoscut drept cel de-al 9-lea fiu al artistului, relatează online ABC. 

Miercuri dimineaţă a fost emisă sentinţa care îi dă dreptate lui Javier Sanchez Santos în procesul de paternitate împotriva lui Julio Iglesias. Decizia de miercuri a unui tribunal din Valencia a pus capăt unei dispute privind paternitatea care a durat trei decenii, după ce cântăreţul a refuzat să facă un test ADN. Această decizie este o victorie pentru Javier Sanchez Santos, născut în aprilie 1979, fiul fostei dansatoare portugheze Maria Edite Santos. Prima sa solicitare de recunoaştere a paternităţii a fost respinsă în 1999 de Curtea Supremă Spaniolă.

Avocatul lui Julio Iglesias a făcut imediat apel împotriva deciziei. În faţa tribunalului care a judecat cazul cu uşile închise, mama reclamantului, Maria Edite Santos, a declarat că a avut o relaţie de o săptămână cu Julio Iglesias în iulie 1975 în Catalonia (nord-estul Spaniei), cu nouă luni înainte de naşterea fiului său, potrivit avocatului familiei, Fernando Osuna.

Ziarul ABC a discutat cu avocaţii reclamantului, Javier Santos şi Fernando Osuna, pentru a afla care vor fi drepturile de care va beneficia cel de-al 9-lea fiu legitim al lui Julio Iglesias. 'Primul drept şi cel mai important este înscrierea sa în registrul civil ca fiu legitim al lui Julio Iglesias. Javier este hotărât să ia numele de Iglesias în momentul în care decizia va fi fermă. Alte drepturi vor fi cea de a fi asistat financiar de tatăl său în cazul unei boli grave şi dacă nu îşi poate plăti tratamentul'.

Iar în cazul în care ar fi privat de mijloace financiare, pentru a se putea întreţine singur, tatăl său va fi nevoit să-l ajute, au confirmat avocaţii lui. Fernando Osuna a precizat că după moartea artistului, clientul său va avea drepturi de moştenire - 33% din averea lui Julio Iglesias - împărţită cu ceilalţi opt copii ai cântăreţului. Este un procent de care va beneficia, chiar şi dacă nu este inclus în testament, a subliniat avocatul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel