Drama Simonei Pătruleasa. A trecut prin clipe cumplite

Duminică seara, invitata Andreei Marin, la emisiunea “Prețuiește viața”, a fost Simona Pătruleasa.

Vedeta TV a povestit că a trecut prin clipe de groază în urmă cu câțiva ani în momentul în care medicii i-au spus că nu poate avea copii. Din fericire, totul s-a terminat cu bine și, după o serie de analize, știrista a reușit să își vadă visul împlinit – acela de a fi mămică.

“Analiza se numeşte AMH, cel puţin aşa am căutat eu pe internet, şi este un hormon care arată care este rezerva noastră foliculară, ce şanse avem să devenim mame. Foarte mulţi tineri se gândesc: <<lasă că mai amânăm momentul, avem timp, mai copilărim, până să devenim părinţi>>. Dar ar trebui să se informeze să nu ajungă în situaţia mea”, a spus Simona Pătruleasa la “Prețuiește viața”.

Cu lacrimi în ochi, vedeta și-a amintit că atunci când vedea pe stradă femei cu copii de mână, își dorea cu ardoare să devină părinte.

"Acum, când îmi amintesc, mă bucur că am reuşit să trec peste toate problemele acestea, fără să intru în depresie. Când mă uit la fetiţa mea, Ingrid, uit de toate. Are doi ani şi două luni. Este minunată, suntem îndrăgostiţi de ea. E haioasă, năzdrăvană, vorbăreaţă", a mai spus vedeta la TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel