Drama lui Mihai Bendeac: A fost rugat să-și omoare cel mai bun prieten

Mihai Bendeac a povestit că trebuia să-i ia viaţa bunului prieten, umoristul Dan Mihăescu şi acum regretă că nu a făcut acest lucru.

„A murit acum trei ani de zile, din cauza unui cancer. Cel mai mare regret pe care îl am e legat de omul ăsta. El ştia că eu folosesc somnifere şi mi-a spus: «Mişule, când o să înceapă durerile alea nasoale, tu să ai tot timpul la tine pastile din alea de somn, le pui într-o seringă, le amesteci cu apă şi îmi dai să beau». M-a pus să mă jur că o să fac asta. Şi s-a dus la un centru din ăsta cu bolnavi de cancer, unde te duci să mori, şi stăteam cu seringa şi pastilele în buzunar şi, deşi se tăvălea de durere, nu am fost‚ în stare să îi dau apa aia.

E cel mai mare regret pe care îl am. Dacă ar fi să dau timpul înapoi şi să schimb ceva în trecutul meu, asta aş schimba. Se uita la mine şi îmi zicea: «Mişule, ce te-am rugat eu?». Nu am putut. Am fost slab. Trebuia să o fac. Nu poate nimeni să îţi ia dreptul la moarte demnă. Am fost un bou, un cretin, că n-am făcut asta", a povestit Mihai Bendeac, potrivit viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel