Dragoş Pătraru, audieri Comisia pentru cultură, Camera Deputaţilor

Starea natiei, Dragos Patraru
Starea natiei, Dragos Patraru

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii "Starea Naţiei", este audiat marţi la Comisia pentru cultură a Camerei Deputaţilor.

Dragoş Pătraru va da lămuriri în legătură cu "situaţia creată în cadrul Societăţii Române de Televiziune"

Marţea trecută, la Comisia pentru cultură a fost prezentă Doina Gradea, preşedintele - director general al SRTv, fiind chemată pe tema înregistrărilor apărute în presă în care aceasta jigneşte un jurnalist.

"Informez publicul (...) că săptămâna viitoare îl vom avea invitat în cadrul dezbaterilor Comisiei pentru cultură pe cel care a fost artizanul acestor înregistrări, pe dl Dragoş Pătraru, iar săptămâna cealaltă vom avea invitat pe directorul de programe al Televiziunii Române, care în acele înregistrări a spus că de 28 de ani se fură în acea instituţie. Vrem să ştim cine a furat, cine fură şi ce măsuri s-au luat pentru această stare de fapt", declara pe 8 mai preşedintele comisiei, liberalul Gigel Ştirbu.

El a criticat atunci faptul că la propunerea PSD s-a decis ca Doina Gradea să îşi spună doar punctul de vedere în comisie fără a răspunde la întrebări şi a susţinut, alături de reprezentanţii Opoziţiei, că se impune demisia acesteia din funcţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel