Douglas, chipeşul şi mai puţin cunoscutul frate al lui Brad Pitt

[] []

14 mai 2019 / 17:18
Salveaza PDF Comentarii

Douglas Pitt duce un trai tihnit, departe de obiective şi camere de filmare, sau de viaţa plină de 'glamour' a fratelui său mai mare, Brad Pitt, vedetă de la Hollywood, relatează online ziarul spaniol ABC.

Asemeni altor fraţi de 'celebrities', Douglas Pitt trăieşte discret şi modest în umbra fratelui său mai mare care este actor. Este patronul companiei ServiceWorld Computer Center, dedicată mentenanţei şi reparaţiei computerelor cu sediu în Missouri. Douglas preferă anonimatul, însă asemănarea sa izbitoare cu fratele lui vedetă îl împiedică.

'Sunt confundat de cel puţin trei ori pe săptămână cu fratele meu', spune el răzând. Acum Doug, cum îi spun apropiaţii, a devenit şi el o vedetă după ce a apărut într-o reclamă la berea Mother's Brewing. 'Au găsit inspiraţie pentru această nouă bere în celălalt frate, stâlp al comunităţii, un om de bine şi fondator al Care to Learn, care ne aminteşte că avem nevoie de puţin pentru a face bine', a comentat Doug.

Spotul publicitar parodiază scena finală a filmului 'Seven', al lui David Fincher, şi care se numără printre cele mai cunoscute în care a jucat Brad Pitt.. Nu este prima dată când Doug acceptă să joace într-un clip publicitar. În 2012, el a fost protagonistul unui spot pentru firma Virgin Mobile din Australia.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27