Două camioane, implicate într-un accident, joi dimineață

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Două autocamioane au fost implicate într-un accident pe E60. Unul dintre şoferi a fost transportat la spital.

Două autocamioane au fost implicate joi dimineaţă într-un accident produs pe E60, în localitatea Găieşti, judeţul Mureş, unul dintre şoferi fiind rănit, scrie Agerpres.

Detaşamentul Târgu Mureş a fost solicitat să intervină în această dimineaţă la un accident rutier produs pe drumul E60, localitatea Găieşti. La faţa locului au fost operaţionalizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă. La faţa locului acţionează şi pompierii voluntari din cadrul SVSU Acăţari, informează ISU Mureş.

La sosirea forţelor la locul accidentului s-a constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autocamioane, unul dintre conducătorii auto fiind încarcerat, conştient. S-au aplicat manevre de descarcerare.

Victima a fost extrasă din cabina autocamionului, stabilizată de către echipajele medicale, fiind transportată la UPU Târgu Mureş pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare. Celălalt conducător auto implicat a fost evaluat medical la faţa locului şi nu necesită îngrijiri medicale, precizează sursa citată.

Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor şi cele de îndepărtare a efectelor negative produse, în vederea deblocării circulaţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel