DOSAR PENAL pentru Margherita de la Clejani. MINCIUNILE spuse presei, demontate de Brigada Rutieră

Deși spune că nu i s-a făcut DrugTest, dar și că a produs accidentul pentru că se ruja, Margherita de la Clejani e dată de gol de poliție. 

Brigada Rutieră din București a revenit cu o nouă precizare legată de cazul Margheritei de la Clejani, prinsă sub inluența substanțelor interzise, după ce a provocat un accident în Capitală.

La ieșirea de la audieri, Margherita a susținut că nu i s-a făcut niciun DrugTest, că nu are dosar penal și că doar i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 30 de zile, scrie spynews.ro.

”Era incoerentă, nu se exprima corect, comporamentul nu era corespunzător. Existau suspiciuni. Au procedat imediat cu testarea cu aparatul DrugTest. A fost condusă la sediul INML pentru recoltarea probelor de urină, după care a fost audiată, s-au efectuat fotografii ale autovehiculului, mașina a fost preluată pe o platformă. Cercetările vor continua. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub substanțe psihoactive. Permisul este reținut pe toată durata cercetărilor”, a menționat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel