Dorian Popa vrea să distrugă gazonul de pe Arena Națională? ”De-asta sunt eu prăjit”

Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, dar și vlogger cu peste 1,64 milioane de abonați pe YouTube, a publicat un nou video în care apare pe Arena Națională.

Dorian Popa s-a implicat într-o campanie de luptă împotriva Covid-19 și a donat alimente celor care trec prin momente dificile, scrie gsp.ro.

Donațiile au fost duse de Dorian Popa pe Arena Națională, acolo unde este centrul de strângere a donațiilor. Artistul a profitat de ocazie unde a intrat pe gazon și și-a imaginat cum s-ar învârti cu mașina pe teren. 

”Întinzi o mână de ajutor, faci o faptă bună și ți se întinde și ție o mână înapoi. Când vreodată în viața mea aș mai fi reușit eu să intru pe Național Arena când stadionul este gol, închis? Cât de șmecher e! (...) Cât de cool trebuie să fie să cânți pe un stadion plin, iar oamenii ăia să fie acolo doar pentru tine... Acum îmi imaginez cum mă învărt cu mașina pe-acolo, de-asta sunt eu prăjit complet (n.r. râde)”, a spus Dorian Popa, pe canalul său de YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel