Dorian Popa, în cârje. Probleme pentru artist

Probleme pentru Dorian Popa.

Artistul s-a accidentat, iar piciorul său nu arată deloc bine. Dorian Popa şi-a luxat glezna, iar lucrurile nu au fost deloc simple.

Dorian Popa a împărtăşit imagini şi cu fanii săi în care le arată felul în care arată piciorul lui. Din fericire, lucrurile par să fie spre bine, pentru că artistul a plecat la Constanţa, acolo unde are un proiect.

Chiar şi aşa, problema nu a fost deloc una simplă, ţinând cont că Dorian Popa a fost nevoit chiar să folosească o cârjă, scrie Spynews.

Amintim că Dorian Popa a făcut parte din concursul Asia Express. Atunci, el a fost în centrul unei controverse când câte un membru al echipei a fost nevoit să joace alături de mai mulți nepalezi tenis de picior. Numai că Dorian Popa a preferat să se relaxeze în spatele terenului și să-i lase pe ceilați să joace pentru el. De partea cealaltă Andrei Ștefănescu și-a dat toată silința să câștige. A fost momentul în care Vârciu a izbucnit la adresa lui Dorian Popa, iar imediat în apărare lui Dorian a sărit Cătălin Moroșanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel