Dorian Popa, DRAMA colosală. A RUPT tăcerea: Nu am fost la înmormântare

Dorian Popa a făcut dezvăluiri cutremurătoare din copilăria lui!

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din showbiz-ul românesc, dar puțini cunosc drama prin care a trecut.

Dramele au început încă de când era mic, atunci părinții lui au divorțat, iar acest lucru l-a afectat destul de mult. Mai mult, o altă lovitură avea să vină în momentul în care și-a pierdut tatăl și nu a putut să meargă la înmormântare. 

Artistul a povestit faptul că tatăl lui a fost cel care a vrut să-l îndepărteze de mamă și i-a spus că îi cumpără o mașină, dar cu condiția că nu mai vorbească ci femeia care i-a dat viață. Atunci, Dorian a decis să rupă orice legătură cu tatăl lui și să-i înapoieze autoturismul.

"Nu am fost la înmormântarea tatălui meu"

”El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers.

Tata nu a vrut să colaboreze cu nimic la creșterea noastră, dar ne-am descurcat. S-a chinuit mama cu noi, dar a reușit. Mama e profesoară de canto, lucrează cu liceenii și de asta s-a descurcat cu noi. Mama ne mai trăgea de urechi, de păr, când vedea că sărim calul și a fost bine. O mai supăr și acum la 2-3 săptămâni. Sunt destul de amețit!”, a declarat Dorian Popa, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel