Dorian Popa, de urgență la spital. Probleme grave cu mama sa

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital cu mama sa. 

Laura Cosoi, apariție de infarct: De la COVID faci așa! Nu știu cine vă umblă cu șurubelniță pe la căpșor... de toată jena!

Dorian Popa și-a anunțat fanii pe rețelele sociale că mama lui se confruntă cu probleme de sănătate și tocmai de aceea a fost nevoit să o ducă de urgență la spital.

Dorian Popa, de urgență la spital cu mama lui

 

Mama artistului, Luminița Popa, sau "mamișor", așa cum o cunosc fanii lui Dorian Popa, mai ales după participarea la "Asia Express", s-a simțit rău în ultimul timp și a dat vina pe mâncare.

Pentru că durerile din ultima perioadă s-au agravat, Dorian Popa a decis să o ducă joi, de urgență la spital, iar medicii au descoperit că Luminița Popa are o piatră la rinichi.

Dorian Popa a filmat întregul moment și drum spre spital, exprimându-și nemulțumirea față de traficul care îl împiedica să ajungă mai repede la unitatea medicală.

"Cel mai nașpa lucru la Bucureștiul ăsta e când știi că trebuie să ajungi cu maică-ta de urgență la spital, de urgența aia mare și nu poți să faci nimic pentru că Bucureștiul e blocat. Și ce crezi? Dacă bagi și tu o avarie și încerci să te descurci și tu un pic încep să te înjure toți că cine să se gândească că tu ai o urgență", a declarat Dorian Popa.

Ce probleme de sănătate are Luminița Popa, mama lui Dorian Popa

După ce Dorian Popa și mama lui, Luminița Popa au plecat împreună de la spital, Dorian Popa le-a transmis un nou mesaj fanilor, explicându-le cu ce probleme se confruntă mamișor.

În urma investigațiilor, medicii au descoperit că Luminița Popa are o piatră la rinichi de 14 milimetri, iar sâmbătă va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

În filmare mamișor pare optimistă, cu zâmbetul pe buze, deși situația medicală este una gravă, așa cum spune fiul femeii:

"Norocoși noi că ne-a dat Dumnezeu vibe-ul ăsta extraordinar, că mamișor este un zâmbet toată. Problema este că în exterior este un zâmbet, dar în interiorul ei se află o piatră de 14 milimetri, adică 1,4 centimetri, ca să înțelegem despre ce este vorba. Mamișor voia să rezolve problema peste două săptămâni că are o nuntă, doar că domn doctor a zis: Nu! Sâmbătă, dacă vreți să mai ajungeți la nuntă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel