Doliu în lumea muzicală: Scott Weiland, găsit mort în autocarul de turneu

Fostul solist al celebrelor trupe rock Velvet Revolver și Stone Temple Pilots, Scott Weiland, a murit la doar 48 de ani, în noaptea de joi spre vineri. Acesta a murit în somn în Bloomington, Minnesota. Informația a fost confirmată de Jamie, soția lui Scott. Cauza morții este încă neidentificată.

Conform site-ului TMZ.com, solistul a fost găsit mort în autocarul de turneu al trupei sale. Scott împlinise recent 48 de ani și de-a lungul anilor s-a confruntat cu depedența de droguri și alcool.

Împreună cu frații Robert și Dean DeLeo a înființat trupa Stone Temple Pilots care s-a bucurat de un succes răsunător în anii '90. Albumul de debut al formației, "Core", a ajuns pe locul al treilea în Bilboard 200. Un an mai târziu trupa înregistra un succes și mai mare datorită albumului "Purple" care a ajuns pe primul loc în Bilboard 200.

Weiland a avut mai multe probleme cu justiția din cauza dependenței sale de droguri și a conducerii sub influența alcoolului. Deși in anul 2007 s-a internat într-o clinică de dezintoxicare acesta nu a reușit să finalizeze programul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel