Doinița Oancea, surpriză emoționantă: A început la miezul nopții. Sunt fericită!

Doinița Oancea, actrița care o interpretează pe Tanța în "Fructul Oprit" de la Antena 1, a avut parte de o surpriză emoționantă. 

Vedeta și-a sărbătorit recent aniversarea printr-o triplă petrecere. Urările au început încă de la miezul nopții, când prietenii i-au organizat o petrecere surpriză, au continuat pe platourile de filmare ale serialului, iar seara "dublul majorat" a fost marcat la un restaurant din Capitală.

"Mulți ani trăiască!", i-au cântat colegii din echipa "Fructul oprit", în momentul în care aceasta a pășit pe platourile de filmare. Adriana Trandafir, Cosmina Dobrotă, Liviu Vârciu, Ana Crețu, dar și membrii echipei de producție au întâmpinat-o cu urări, vineri, la Snagov, înainte de a începe filmările. "Sunt cea mai fericită când muncesc de ziua mea", le-a spus Doinița Oancea, emoționată de gestul acestora.

"Ziua mea de naștere a început de la miezul nopții, cu o petrecere surpriză, au venit prietenii să-mi cânte la mulți ani. Am venit apoi pe platourile de filmare, la Fructul oprit. Le-am adus bomboane colegilor, ca la școală. Sunt foarte fericită pentru că îmi serbez dublul majorat", a mărturisit actrița care o interpretează pe Tanța în "Fructul oprit", serialul difuzat miercurea de la 20.00 la Antena 1.

Vezi și: Andreea Bălan, certată de fani, a izbucnit: Vă pricepeți doar să comentați

Vezi și: HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Zodia a cărei viață se schimbă

La ceas aniversar, Doinița și-a pus o dorință importantă: "Sănătate pentru cei dragi ai mei și de restul are grijă Dumnezeu, pentru mine, nu am nici un dubiu".

Seara, petrecerea a continuat la un restaurant din Capitală, unde Doinița s-a întâlnit cu colegi, prieteni, care au ținut să-i fie aproape în acest moment. A fost răsfățată cu numeroase cadouri, bijuterii, haine, parfumuri și flori, dar și cu sute de mesaje, care au venit și din mediul online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel