Diane Kruger a devenit mamă

Diane Kruger a născut, la 42 de ani, primul ei copil. 

Actriţa germano-americană Diane Kruger a devenit mamă, după ce a născut primul ei copil în urmă cu câteva zile, informează sâmbătă contactmusic.com.

Diane Kruger are începând din 2016 o relaţie cu actorul Norman Reedus, un actor din distribuţia serialului de televiziune "The Walking Dead".

Actriţa, în vârstă de 42 de ani, a confirmat venirea pe lume a primului ei copil pentru jurnaliştii de la revista People, însă nu a dezvăluit alte detalii, precum numele, sexul şi data naşterii bebeluşului.

Norman Reedus, în vârstă de 47 de ani, are deja un fiu, Mingus, în vârstă de 19 ani, rezultat din relaţia de cinci ani pe care a avut-o cu celebrul model danez Helena Christensen.

Diane Kruger şi Norman Reedus sunt împreună din 2016, cei doi formând un cuplu la scurt timp după ce actriţa germano-americană s-a despărţit de actorul Joshua Jackson, care i-a fost partener de viaţă timp de un deceniu.

Diane Kruger a devenit o actriţă apreciată pe plan internaţional după ce a jucat în filme precum "Troy", "National Treasure", "Inglorious Basterds" şi "In The Fade".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel