Diana Matei, concurentă "Te cunosc de undeva": Nimic nu mişcă fără să ştiu eu

Diana Matei, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, din această toamnă, la Antena 1, în postura de concurentă a show-ului Te cunosc de undeva!, își învață în mașină rolurile care îi revin din cadrul emisiunii.

Cântecele de la Te cunosc de undeva! mi le învăț în mașină, în trafic. Având în vedere că stau atâtea ore pironită în trafic, am suficient timp să repet, să învăț textele. Am și o boxă profesională și asta mă ajută foarte mult”, spune solista Tarafului Cleante.

Vocaţia se transmite în familie

 

Ianis, băiețelul ei, pare să-i fi moștenit talentul.

“Lui Ianis îi place foarte mult să cânte. Deocamdată este în stadiul de a imita, îi imită pe tati, pe George, fratele lui mai mare, dar și pe mine. Face parte dintr-o familie de muzicicieni și este greu să-ți imaginezi că nu va urma și el calea asta, dar cine știe?”, spune ea. Seara, când ajunge acasă, Diana se relaxează alături de fiul ei, “cu tot felul de cărticele și jocuri de inteligență. Cred că e activitatea mea favorită alături de el”, adaugă ea.

Dincolo de scenă, Diana Matei este prinsă în tot felul de lucruri. “N-am stare niciodată. Fac planuri în permanență și liste, planuri de vacanță, de călătorii, planuri pentru copil. Îmi place să dețin controlul asupra situațiilor. Cam nimic nu se mișcă fără să știu eu (râde). Inclusiv Marian (n.n. soțul) s-a obișnuit cu stilul meu și ne completăm foarte bine, pentru că uneori mă lasă pe mine să iau hotărârile”, spune Diana.

Dacă ar fi să se teamă de ceva, acelea ar fi spațiile închise. Iar de-ar fi să nu poată rezista în fața a ceva, acelea ar fi dulciurile, de la clătite și papanași la înghețată.

Care va fi primul rol al Dianei Matei în show-ul transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, în curând, în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel