Diana Dumitrescu, mesaj pentru un bărbat: Dacă nu era el, picam în depresie

Diana Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant actorului Dan Rădulescu, bărbatul cu care a avut o relație de câteva luni după divorțul de Ducu Ion.

"Dan m-a ajutat enorm, am avut o relație de 8-9 luni. Dacă nu era el, probabil că aș fi căzut în depresie. Am fost foarte aproape, la un pas, dar el m-a ajutat. În primul rând, mi-a arătat o altă lume. M-a scos din lumea mea, din cotidianul meu, m-a dus la teatru. Eu joc, dar atunci eram mai mult pe platorurile de filmare, nu prea aveam legătură cu teatrul.

Mi-a reamintit un lucru care mie îmi plăcea foarte mult, dar pe care nu-l mai făcusem de mult, să citesc. Evident, citeam scenarii, dar nu despre asta era vorba. Îmi aduc aminte că mi-a dat să citesc Marile speranțe, a lui Dickens. Am citit cartea în două zile și m-am ridicat, mi-am zis wow, hai că mi-e bine, uitasem de ale mele.

Mi-a mai spus un lucru extraordinar, că nu trebuie să-mi fie rușine să sufăr, pentru că e perfect normal. Eu, când sufeream, când plângeam, nu voiam să mă vadă nimeni", a spus actrița pentru  A List Magazine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel