Diana Dumitrescu: După ce am fost convisă de relația cu Alin, am decis...

Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu este o mare iubitoare de animale și vorbește pe larg despre această pasiune a ei cu Andra Trandaș, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", de la Antena Stars.

"Am avut trei câini înainte de Aki, dar numai fetițe, el e primul băiat și poate de-asta mă și descurc atât de greu cu el. Una dintre cățelușe a rămas la fostul soț. Apoi am mai avut una cât eram singură și nu aveam deloc timp de ea, plecam mai multe zile de acasă și am decis să o dau spre adopție, ca să n-o chinui. După ce am fost convinsă că relația mea cu Alin e în regulă, am decis să ne luăm împreună un câine. Am avut mari discuții atunci pe tema rasei pe care să o alegem, însă când l-am văzut pe Aki ne-am topit amândoi", povestește Diana Dumitrescu în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", de la Antena Stars.

(w670) Diana Dumi

Despre cum s-a înțeles cu soțul ei în privința rasei cățelului pe care urma să-l adopte, dar și despre ce provocări întâmpină cu îngrijirea lui Aki, Diana Dumitrescu povestește sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel