Despre feminitate, sexualitate și alte subiecte tabu. Ioana Ginghină, Nora Neghină și dr Daniela Diveică, la Interviurile Spectacola

Actrița Ioana Ginghină, psihologul Nora Neghină și dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, vin la Interviurile Spectacola și DC News, duminică, de la ora 13:00, pentru a dezbate câteva subiecte delicate: feminitate, sexualitate și alte subiecte tabu.

Actrița Ioana Ginghină, psihologul Nora Neghină și dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, vin la Interviurile Spectacola și DC News, duminică, de la ora 13, pentru a dezbate câteva subiecte delicate: feminitate, sexualitate și alte subiecte tabu.

Acceptarea defectelor poate suna ca un lucru extrem de ușor, la prima vedere. Fie că vorbim de defecte vizibile, de ordin fizic, sau de defecte care țin mai mult de o stimă de sine scăzută, a te simți bine în pielea ta poate fi o provocare pentru multe persoane. 

Pe lângă inamicul din oglindă, noi înșine, social media vine și ea cu o presiune: imaginea distorsionată a realității. Acea perfecțiune care îi face pe mulți să intre într-o competiție sau care le doboară complet stima de sine, făcându-i să se simtă că nu sunt suficient de buni. 

Am invitat la o discuție fără filtre trei femei care au trecut printr-un proces de vindecare și acceptare de sine, sau care ajută alte persoane să se simtă bine în pielea lor. 

Ioana Ginghină, actriță, mama unei adolescente și o femeie care a parcurs un proces lung al autocunoașterii, dar la finalul căruia a ajuns să se iubească și să se accepte așa cum este, vine să ne povestească cum a schimbat-o divorțul prin care a trecut în urmă cu câțiva ani, cât de important a fost să își găsească echilibrul interior, dar și care sunt lecțiile despre feminitate pe care i le dă mai departe fiicei sale.

Nora Neghină, psiholog clinician, explică mecanismele prin care putem ajunge să ne acceptăm defectele și să ne simțim bine în pielea noastră. De asemenea, ne va explica și „ce le spunem fiicelor noastre despre feminitate și sexualitate”. 

Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, aduce în prim plan un subiect tabu: Operațiile estetice din zona intimă. Care sunt acestea, ce presupun și care este motivul pentru care femeile aleg să recurgă la ele. 

Cum putem ajunge să ne acceptăm defectele și să ne simțim bine în pielea noastră, cum definim „feminitatea” în 2021, dar și cum ne putem transforma relațiile cu cei din jur prin creșterea stimei de sine, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel