Designerul Cătălin Botezatu internat de urgență

botezatu
botezatu

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală de două ori de la începutul săptămânii, acuzând probleme de sănătate.

Cătălin Botezatu a fost internat pentru prima dată luni noaptea, când a ajuns la spital cu febră și tensiune mare, fiind nevoie de perfuzii pentru a-l stabiliza. Creatorul a fost ținut sub observație până a doua zi, când a fost externat, însă ajuns acasă i s-a făcut din nou rău și a trebuit să se întoarcă la spital unde se află și în prezent, informează libertatea.

"S-a îmbolnăvit din cauza aerului condiţionat. În noaptea de luni spre marţi a fost ţinut pe perfuzii, apoi externat, dar i s-a făcut iar rău. I s-a umflat gâtul şi, colac peste pupăză, pentru că avea voie să mănânce doar compoturi, a făcut toxiinfecţie alimentară. Acum e iar internat, dar speră să fie externat curând, pentru că trebuie să filmeze pentru emisiunea 'Next Top Model', iar în weekend are două prezentări de modă pe litoral", a declarat o sursă din anturajul creatorului.

Creatorul de modă are probleme cu inima, suferind până în prezent trei infarcturi, ultimul chiar luna trecută. Acesta a fost sfătuit de către medici să facă o pauză profesională pentru a se recupera, însă designerul nu vrea să renunțe, conform informațiilor oferite de libertatea.

"Nu se pune problema de relaxare.Sunt implicat în atâtea proiecte care îmi solicită tot timpul, am filmări şi prezentări toată vara. (...)  Mi-e frică să mă operez. Cu intervenţia chirugicală pe inimă nu e de glumă, există riscul de a muri. Ştiu că mulţi cred că sunt pe moarte, dar nu e deloc aşa", spunea Cătălin Botezatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel