Dermatologul lui Michael Jackson, tatăl biologic al copiilor acestuia?

michael jackson
michael jackson

Arnold Klein, fostul dermatolog al lui Michael Jackson și prieten apropiat al cântărețului, relansează zvonurile referitoare la paternitatea biologică a lui Prince Michael, informează Dailymail.

 Imediat după tragica dispariție a lui Michael Jackson, medicul a cerut custodia a doi dintre cei trei copii ai megastarului, Prince Michael și Paris, concepuți prin înseminare artificială, pe motiv că el a fost donatorul de spermă. Mai mult, Arnold Klein a fost și șeful infirmierei Debbie Rowe, mama celor doi copii.

 Recent, acesta a publicat pe Facebook o fotografie a lui Prince Michael, 15 ani, deasupra unei fotografii a sa din tinerețe. Imaginea, însoțită de simplul comentariu "hmmmmm", sugerează că băiatul îi seamănă perfect.

 Fotografia a fost menținută puțin timp pe contul său de Facebook, iar motivul pentru care dorește Arnold Klein să dezgroape trecutul poate avea o legatură cu situația financiară dificilă din prezent a acestuia.

 Unchiul Arnie, cum este cunoscut de copiii lui Michael Jackson, și-a cheltuit toată averea pentru un trai de lux, iar majoritatea clienților săi bogați l-au părăsit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel