Denise Rifai, dezvăluiri despre iubitul SECRET: Bărbatul-bărbat! Îl privesc și ca pe un mentor

Foto: Instagram Denise Rifai
Foto: Instagram Denise Rifai

Denise Rifai a făcut declarații despre bărbații din viața ei.

Un subiect pe care Denise Rifai nu îl abordează des este cel al relațiilor. 

După ce a recunoscut că își dorește un bărbat extrem de inteligent și o familie cu mulți copii, Denise Rifai a făcut noi declarații despre bărbatul din viața ei.

"Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie. Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir! Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine", a spus Denise Rifai pentru Unica. „Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect", a spus Denise Rifai, într-un interviu de acum ceva timp. 

Acum, Denise Rifai afirmă că nu îi intimidează pe potențialii pretendenți, mai ales dacă aceștia sunt suficient de demni și curajoși pentru a o cuceri.

"Eu sunt o tipă feminină, nu inhib și îmi plac bărbații, bărbatul autentic, bărbatul-bărbat! Nu inhib niciodată tipologia de bărbat care mie îmi place! Sigur pe aceea nu o inhib!", a spus acum prezentatoarea TV.

Cine este iubitul lui Denise Rifai

Denise Rifai a oferit detalii despre iubitul ei. Vedeta susține că traversează, probabil, cea mai liniștită perioadă din viața ei. Așadar, într-un interviu recent, vedeta a vorbit nu doar despre preferințele vestimentare, ci și cele în materie de bărbați.

"Îmi plac ținutele elegante, feminine, dar și cele relaxate, sport. Port și deux pieces-uri elegante, dar și fuste mini în combinație cu sacouri, cămași. Ador negrul și albul, dar la fel de bine mă simt și în pasteluri sau culori tari. Când nu sunt în emisiune, unde ținuta este una sobră, rafinată, all black.

Mă îmbrac în funcție de starea mea de spirit sau de contextul în care trebuie să fiu. Ah, tocurile! Merg foarte des pe tocuri, acele high heels care ne pun pe noi, femeile, în valoare. O femeie pe tocuri este impunătoare, dar în același timp extrem de senzuală. E femeie la superlativ. Tocurile îți oferă o postură deosebită a corpului. Așadar, da, pantofii cu toc înalt au loc întotdeauna în garderoba mea (…)

Referitor la viața mea privată, ce pot să spun este că mă aflu în echilibru", a mai spus vedeta, potrivit ciao.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel