Denisa Manelista a murit. De necrezut ce s-a întâmplat după moartea Denisei Răducu: Cum să recunoști un cretin

După ce Denisa Răducu a murit, mai mulți internauți au găsit de cuviință să facă glume proaste pe seama acestui subiect referindu-se la faptul că tânăra cânta manele. Ne rezervăm dreptul de a nu le reproduce, doar vă prezentăm câteva mesaje prin care oamenii au taxat un astfel de comportament deviant.

"Bolile pot fi fizice sau psihice. Sau combinate. Acute sau latente. Oamenii pot face urat sau pot suferi in tacere. Insa mor. Si daca sunt tratati. Ca aleg ei sau ii alege moartea. Mor si daca sunt poponari sau bozgori, popi sau manelisti. Rockeri sau depesari. Politisti ucisi. Cine va credeti sa dati cu laturi in altii? In mortii unora care isi plang iubirea sau parintele, fratele sau sotia? Unde sunt umanitatea si decenta din voi?! Va credeti mari si tari? Goazelor. E plin netul de injurii si hahaieli", a scris Delia Cosma pe Facebook.

"Nu vor intelege. Niste tembeli carora li se pare ca sunt nemuritori. Nici macar prostia lor nu e imortala atata vreme cat se gaseste pe toate drumurile", a fost un alt comentariu.

"Cum să recunoști un cretin pe Facebook. Cel mai sigur test. Se hăhăie, azi, cu răutate și dispreț, de moartea unei fete de 27 de ani. Cu plăcere", a scris și jurnalista Oana Dobre-Dimofte.

"Uneori mi-e sila si rusine ca traiesc printre astfel de indivizi. Ar trebui inchisi si educati, sa invete sa fie oameni, desi poate ar fi prea mult pentru nivelul lor. Imi pare rau ca sunt multi tineri cu mintea atat de inchisa incat sa eticheteze un om dupa muzica pe care o canta sau asculta. De asta suntem pedepsiti... suntem rai, egoisti, imaturi. Cred ca.... exista si bacterii umane... care imbolnavesc mintea celor putin mai slabi... Offf...", a notat și Alexandra Lăutaru. 

"Și maneliștii, și culții ajung în patru scânduri și patru cuie. Poc, poc, poc, poc! Asta dacă n-o să fie război sau molimă. C-atunci ajungem în gropi comune. Dac-am ajuns să ne bucurăm de moartea unui om, atunci am murit de mult. Dacă ne e indiferentă, am murit de puțin. E mare lucru să pâlpâi încă în lumea asta care se-ncălzește pe-afară și se răcește pe dinăuntru. Și noi o să fim dinozauri, numai că n-o să mai aibă cine să ne descopere", a fost mesajul Anei Barton.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel