Demi Moore vrea să scape de singurătate, adoptând un copil

Actrița Demi Moore, afectată de despărțirea de Ashthon Kutcher şi scandalul cu fiicele ei, vrea să adopte un copil, fiindcă se simte singură

În vârstă de 49 de ani, vedeta americană Demi Moore are probleme mari. Cele trei fete ale sale, rodul căsniciei cu starul Bruce Willis, s-au îndepărtat de ea şi au fost implicate în scandaluri cu poze porno şi droguri. Refuzând să o mai vadă după despărțirea de Ashthon Kutcher, Rumer, Scout și Tallulah i-au reproșat că nu face nimic pentru a-și reveni și au ajuns să îşi dorească să ceară un ordin de restricţie.

În pofida faptului că atitudinea fiicelor lui Demi, de 23, 20 şi 18 ani, poate părea crudă, cele trei i-au fost alături în timpul despărţirii de Ashton şi apoi în timpul şederii la detoxifiere.

Demi Moore a fost părăsită de tânărul ei soț, Ashton Kutcher, pentru o tânără de 20 de ani, după o căsnicie de șase ani.  Actrița și Ashton Kutcher au anunțat că divorțează în luna noiembrie a anului trecut

În plus, a rămas şi fără tânărul său soţ. Imediat după despărțire, Demi Moore a fost internată din cauza unei depresii puternice într-o clinică de reabilitare pe care a părăsit-o în luna aprilie a acestui an.

Potrivit revistei americane "Star", vedeta este aşadar disperată să aibă din nou un copil în casă. Pe de altă parte, se pare că agenţiile de adopţie nu îi vor onora cererea, motivul fiiind tocmai problemele cu care s-a confruntat actrița în ultima perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel