Demi Moore mai singură decât ar fi crezut

Acum un an avea un soţ tânăr şi frumos, trei fiice minunate şi era invidiată de toată lumea, dar astăzi, Demi Moor este tot mai singură.

Demi Moore a fost parasită de Ashton Kutcher pentru o tânără de 20 de ani, iar fiicele sale refuză să o mai vadă. Se pare că fetele s-au săturat de mama sa şi de faptul caă nu face nimic pentru a îşi reveni încât au ajuns să îşi dorească să ceară un ordin de restricţie.

 

Rumer, Scout and Tallulah se gândesc serios să ceară un ordin de restricţie pentru Demi deoarece nu vor să mai ştie nimic de ea. Demi încearcă să ia legătura cu ele, le sună, le trimite mail-uri, le lasă mesaje în care plânge, le urmareşte, le imploră să o sune şi face tot posibilul să vorbească măcar puţin cu ele. Ele au fost destul de sincere cu ea acum câteva săptămâni, când i-au spus că nu vor să mai audă nimic de ea. Fetele s-au săturat de toate fazele mamei lor. Ele au nevoie de pace şi linişte.”, a declarat o sursa apropiată familiei pentru DailyMail.

Un expert din poliţie, contactat de publicaţia "Radar Online" a explicat amuzat: “Nu poţi obţine un ordin de restricţie împotriva mamei care încearcă sp te sune. Dacă s-ar putea, foarte, foarte mulţi oameni ar apela la această măsură.” Stresul ultimelor saptamani se vede clar pe Demi, care a fost surprinsă de paparazzi pe platoul de filmare al celui mai recent film al ei, “Very Good Girls”. Îmbrăcată cu o pereche de blugi şi un maiou negru, Demi părea foarte slabă , dar şi-a ascuns faţa în scenariu la vederea fotografilor. Deşi atitudinea fiicelor lui Demi, de 23, 20 şi 18 ani, poate părea crudă, cele trei i-au fost alături în timpul despărţirii de Ashton şi apoi în timpul şederii la detoxifiere. “Demi e praf acum şi fetele au tot aşteptat să iasă din situaţia asta şi să meargă mai departe, dar continuă să fie atrase în situaţie şi toate au problemele lor.”

 Sursa: Daily Mail

              perfecte.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel