GALERIE FOTO Delia, fotografia care a stârnit revolta. Cum arată, de fapt, când nu apare la TV: Șocant, ești plină de riduri

Delia a fost pusă la zid. Fotografia care a stârnit revolta urmăritorilor.

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România iar stilul său vestimentar și schimbarea permanentă de look sunt apreciate de urmăritorii săi. După ce a apărut de curând cu un păr cu totul schimbat, fiind brunetă și cu breton, Delia a publicat o nouă imagine. 

Artista s-a fotografiat nemachiată și chiar dacă nu este pentru prima dată când face asta, fanii au pus-o la zid și au criticat-o dur, spunând că folosește celebrul program de editare Photoshop.

În imaginea publicată din vacanța în Madrid, artista apare îmbrăcată într-un tricou pe care este imprimată o față zâmbitoare, dar și o pereche de blugi. De asemenea, artista nu poartă machiaj, fapt pentru care fanii acesteia au putut observa că are un ten lipsit de imperfecțiuni.

Cornelia Catanga, PENSIE. Cât încasa, de fapt, lunar de la stat. Pădureanu îl acuză pe Becali: Se poate așa ceva?!

"Nimic important. Port blugi", a scris Delia în dreptul imagini

"De ce atât Photoshop? La TV ești plină de riduri și aici...Arată-ne și tu puțină realitate, nu doar cum îți place ție să arăți", "Șocant!", sunt câteva dintre comentariile negative primite de vedetă, printre altele de apreciere. 

VEZI GALERIA FOTO pentru mai multe fotografii cu Delia.

Irinel Columbeanu, detaliu ȘOCANT despre incendiul vilei de la Izvorani. A fost ÎNSCENAT: Un furt deghizat! Ce au vrut hoții să facă, de fapt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel