Decizie şoc a Oanei Zăvoranu: Vrea să îşi deshumeze tatăl natural

oana zavoranu
oana zavoranu

Oana Zăvoranu vrea să îşi deshumeze tatăl natural, iar slujba să fie oficiată, culmea, tot de răspopiţi. Oana l-a rugat pe părintele Gherasim, cel care a coordonat slujba de înhumare a mamei sale, să ţină un ceremonial de reînmormantare a tatălui, iar când se vor împlini 40 de zile de la moartea Mărioarei să facă o slujbă de pomenire.

După trei zile de la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu, Oana face lumină în acest caz. Oana susţine că slujba de înmormântare a mamei sale este valabilă şi nu are de gând să o deshumeze pe Mărioara, potrivit România TV.

"Nici nu se pune problema sa fac deshumare, peste cadavrul meu, exclus", a declarat Oana.

"Cred ca e bine cunoscuta disputa din trecut a mamei mele cu Preafericitul, deci cu siguranţă ea se odihneste in pace", a mai spus vedeta.

Mai mult decât atât, Oana l-a rugat pe părintele Gherasim, cel care a condus slujba de înmormântare a Mărioarei să oficieze şi pomenirea de 40 de zile. În plus, Oana vrea să îşi deshumeze tatăl ca să fie înmormântat lângă Mărioara.

Şi ca să închidă gura celor care au spus că Mărioara Zăvoranu nu a fost înmormântată creştineşte, Oana a declarat că părintele Gherasim îi va fi duhovnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel