De Revelion "Voltaj" stă acasă. Călin Goia: "Îl facem la anul". Car este cea mai mare supărare a artistului

Călin Goia, solistul trupei "Voltaj", a povestit cum își va petrece sărbătorile de iarnă în acest an. Este prima oară după anul 1999 când "Voltaj" va sta acasă.

"Crăciunul întotdeauna pentru noi a fost sărbătorit în familie şi aşa va fi şi anul acesta. Vom avea cadouri sub brad, cozonaci, sarmale, colinde. Mai puţin am reuşit să îi convingem pe copii să colinde, dar se ascultă colinde în principal. Acum, în ce mă priveşte, personal, cea mică e mai dornică să cânte, deci probabil ea va vrea să înveţe şi colinde, băieţii sunt mai reticenţi la cântat", a declarat, pentru Agerpres, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, în prag de sărbătorile de iarnă.

"2021 - un an ciudat și nefericit"

"Ne-am gândit ce să facem de Revelion şi am spus că o să îl facem la anul. Nu ştim ce facem de Revelion, adică nu o să facem o petrecere, fiecare dintre membrii trupei va fi cu familia, într-un cerc restrâns. Nu vom cânta - aceasta este cea mai mare tristeţe şi noutate pentru noi. Este prima oară după anul 1999 când stăm acasă.

2021 să ne găsească sănătoşi şi pe scenă şi să revenim la normal, pentru că anul ăsta pe care îl terminăm a fost tare ciudat şi nefericit pentru toată lumea. În 2020 a fost o stare de tensiune, de aşteptare, de incertitudine care nu a plăcut niciunui om", a declarat Călin Goia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel