De ce tatăl lui Tecău nu o dorește pe Andreea Raicu

Relația dintre Andreea Raicu și Horia Tecău se pare că s-ar afla în impas, apropiații  tenismenului afirmând că  nu s-ar mira dacă Horia i-ar spune adio vedetei TV, scrie libertatea.ro.

[caption id="attachment_295099" align="alignnone" width="640"] Foto: libertatea.ro[/caption]

Relaţia dintre Andreea Raicu (35 de ani) şi Horia Tecău (28 de ani) e una complicată. Complicată de cariera tenismenului, care e mai mult plecat peste hotare, în turnee. Părinții și prietenii lui Horia par să n-o placă  pe Andreea. Teoretic, chiar dacă cei doi încă formează un cuplu, însă nu s-au mai văzut de două luni, de când Horia e plecat în America, unde se pregăteşte pentru turnee. În tot acest timp, n-a chemat-o deloc la el pe Andreea. În urmă cu vreo două săptămâni, vedeta de la Prima TV s-a afişat la un eveniment monden purtând pe inelar ceea ce părea o verighetă, lucru care a dat naştere zvonului că s-ar fi căsătorit în secret.

 Romeo Tecău: «Horia nu are timp de petreceri!»

Tatăl tenismenului, Romeo Tecău, este comisar-şef şi şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto de acolo - a refuzat să comenteze în vreun fel relaţia pe care fiul lui o are cu Andreea Raicu, însă din declaraţia sa, făcută pe un ton deloc vesel, se simte că nu doreşte ca alături de Horia să stea o vedetă care să-l distragă de la carieră pentru a-l duce pe la evenimente mondene. Luna viitoare, Horia ar trebui să se întoarcă din America în România, pentru a participa la botezul celei de-a doua fetiţe a cuplului Catrinel Sandu - Gabriel Trifu, bunii săi prieteni, însă tatăl lui e împotriva acestui lucru. “Nu are el timp de petreceri! În aprilie are turneu la Miami, ce să caute în Bucureşti?!”, a declarat  Romeo Tecău pentru Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel