De ce sultana Hurrem a părăsit serialul "Suleyman Magnificul", varianta a treia

Meryem_Uzerli-hurem
Meryem_Uzerli-hurem

După cele două teorii vehiculate până acum, starea de extremă oboseală şi faptul că salariul ei era mult mai mic ca cel al actorului Halit Ergenc, a apărut acum şi o a treia vaiantă. Se pare că Meryem ar fi făcut o cădere nervoasă după ce ar fi descoperit că iubitul ei, afaceristul Can Ates, i-a fost infidel. Actriţa ar fi făcut trista descoperire în timpul celor câteva zile de vacanţă pe care le-a petrecut în primăvară, la Bodrum, alături de Ates.

“Practic, Meryem a aflat că iubitul ei a inselat-o. Se aflau în vacanţă, la Bodrum, când s-a întâmplat asta. Bulversată, Meryem s-a urcat în avion, a plecat în Germania şi odată ajunsă acolo i-a dat mobilul tatălui ei şi a tăiat orice punte de comunicare cu prietenii şi colegii”, a povestit un prieten al fostei sultane Hurrem, potrivit enational.ro.

Totuşi, acest scenariu ridică câteva semne de întrebare, mai ales că iubitul ei a fost alături de ea în retragerea din Germania, iar Meryem a invocat doar sănătatea ca motiv al părăsirii serialului cu care a înregistrat un succes fenomenal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel