De ce stă izolat Bruce Willis cu FOSTA soție

Fiica lui Bruce Willis, Scout Willis, a explicat de ce părinții săi divorțați au ales să se izoleze împreună, în timpul pandemiei Covid-19.

Fiica lui Bruce Willis, Scout Willis, a explicat de ce părinții săi divorțați au ales să se izoleze împreună, în timpul pandemiei Covid-19, conform CNN.

Familia Willis a atras atenția mass-mediei la începutul lunii aprilie, după ce o poză cu actorul din „Greu de ucis" a pozat alături de fosta sa soție, fiica sa Scout, cealaltă fiică Tallulah Willis și iubitul acesteia, Dillon Buss.

Fotografia suspectă

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

chaotic neutral

O postare distribuită de tallulah (@buuski) peApr 6, 2020 la 1:35 PDT

În imagine, cu toții purtau același set de pijamale, dar actuala soție a lui Bruce, Emma Heming Willis, și cele două fiice ale lor, Mabel și Evelyn, nu puteau fi zărite în fotografie.

Scout a recunoscut într-un podcast despre înțelegerile părinților săi divorțați despre carantină, spunând că Heming a dorit inițial să stea cu formula din imagine, în Idaho, dar o problemă medicală a făcut-o să rămână blocată în Los Angeles.

Nevoi medicale

„Este atât de amuzant fiindcă, pentru mine, sunt doar părinții mei super ciudați, dar pentru toată lumea, este un nivel diferit", a spus Scout. „Mama mea vitregă trebuia să vină aici cu micuțele mele surioare... dar surioara mea mai mică... în parc, nu a spus că a găsit niște seringi, a încercat să-și înțepe pantoful cu o seringă și i-a pătruns în picior".

„Odată cu restricțiile de circulație, mama mea vitregă a rămas în LA cu surioarele mele".

Moore și Willis au fost căsătoriți între 1987 și 2000, rămânând prieteni de atunci. Willis s-a recăsătorit în 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel