De ce și-a dat demisia Sanda Nicola de la Digi 24. "O pro­punere destul de umilitoare"

Sanda Nicola
Sanda Nicola

Jurnalista Sanda Nicola a explicat de ce și-a dat demisia de la postul tv Digi 24, în urmă cu un an, după douăzeci de ani de jurnalism.

"Evident, sunt mai multe motive care m-au făcut să renunț la presă. Unul ține de sentimentul de inadecvare pe care îl simțeam de mai mulți ani la vechiul loc de muncă. Eu voiam să fac mai mult, superiorii mei, dimpotrivă, voiau de la mine să mă exprim cât mai puțin pe lângă ce era scris în prompter.

Bunăoară, la revenirea pe post, după concediul de creștere a copilului, aș fi dat orice să fac o emisiune magazin informativ, cu dezbateri și reportaje pe teme de so­cietate, calitatea vieții, mediu, un loc de întâl­ni­re și chiar de confruntare a unor idei proaspete despre mer­sul lumii. N-am reușit să conving să primesc o echipă și un spațiu al meu în grilă, sin­gura ofertă a șefilor mei a fost să prezint știri de noapte. O pro­punere destul de umilitoare pe care, neavând altă soluție, am fost nevoită să o accept", a spus Sanda Nicola, într-un interviu pentru Formula AS, scrie click.ro.

"Mi-am pus în cap să suport orice"

"Spre marele meu noroc, la câteva săptămâni după ce am revenit la muncă, am primit vestea că Papa Francisc vine în România la sfârșitul lunii mai, iar asta m-a mo­tivat teribil să rezist. Mi-am pus în cap să suport orice mi se întâmplă la serviciu, dar să ajung să abor­dez evenimentul ăsta ca la carte, și după aceea să pot demisiona împă­cată. Ceea ce-am și făcut. Reportajul a fost un eveniment!", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel