De ce să pui un cub de gheață în mâncare. Cel mai util truc. Îl vei folosi mereu!

Ema Apostu / 10 apr 2019 / 08:39 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Trucurile în bucătărie fac minuni. Dacă vrei să îţi uşurezi munca, ai face bine să notezi. Știi de ce trebuie să pui un cub de gheață în mâncare?

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi.

Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa.

Dacă ai pus prea multă sare în supă, adaugă un cartof – acesta va absobi sarea în exces.

Vezi și: De ce trebuie să ții ceapa în lapte, înainte să o prăjești. Trucul bucătăreselor adevărate

De ce să pui un cub de gheață în mâncare

 

Prăjiturile din aluat, pregătite la cuptor nu cresc aşa cum trebuie dacă se deschide cuptorul înainte de a trece aproximativ trei sferturi din timpul necesar coacerii.

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare.

Albuşul se spumează mai bine şi mai repede dacă este ţinut la rece şi dacă nu trece nici un pic de gălbenuş.

Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25