De ce nu vrea Marcel Pavel bonă pentru cel mai nou membru al familiei sale

marcel pavel
marcel pavel

Marcel Pavel a dezvăluit motivul pentru care nu vrea bonă pentru cel mai nou membru al familie sale, care a venit pe lume, luni.

Într-un interviu acordat, marți, site-ului ziare.com, Marcel Pavel a recunoscut că este superstitțios și nu a cumpărat nimic până luni, când familia sa a devenit mai numeroasă, după ce soția sa Violeta, a adus pe lume cel de-al treilea copil al artistului, o fetiță.

Dezvăluind că este pregătit pentru nopțile de nesomn ce vor urma și că micuța va primi numele Iuvenalia, după numele tatălui Violetei, Andrei Pavel a mărturisit că nu va angaja o bonă pentru creșterea micuței.

"Noi avem experiență de genul ăsta. După atâția ani, e dificil. Nu e ușor, dar e minunea lui Dumnezeu, copilul nostru, bucuria noastră. Trebuie să acceptăm și partea aceasta, că așa am crescut și noi, nu? Și așa am crescut și copiii ceilalți. Bonă nu ne luâm, că nu am încredere. Nici soția nu are încredere. Doar dacă găsim pe cineva extraordinar. Avem o doamnă care ne face curat în casă zi de zi", a explicat artistul, întrebat dacă s-a gândit să angajeze o bonă.

Chestionat în legătură cu angajarea, eventual, a unei bone filipineze, "cum se poartă în ultimii ani", Marcel Pavel a precizat: "Tocmai m-am întâlnit cu cineva acum care are o bonă filipineză și îmi spunea că îi pare rău că pleacă, dar eu nu cred că e cazul. Nevastă-mea se ocupă de firma noastră, de ceea ce fac eu, de evenimente, dar nu pleacă de acasă așa des", a argumentat artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel