De ce a mulțumit Kevin Costner României la decernarea Globului de Aur

kevin
kevin

Câștigător al unui Glob de Aur la cea de-a 70-a ediții, Kevin Costner a ținut să mulțumească în mod expres României în cadrul discursului de la gala decernării premiilor. " Le mulţumesc tuturor oamenilor din faţa camerei şi din spatele ei, oamenilor din România“, a declarat actorul, duminică seara, la Hotelul Hilton din Beverly Hills.

Starul american a primit Globul de Aur pentru rolul din miniseria „Hatfields and McCoys“, filmată în România. „A fost o călătorie minunată. Le mulţumesc tuturor oamenilor din faţa camerei şi din spatele ei, oamenilor din România“, a declarat actorul.

Kevin Costner (57 de ani) a filmat în România pentru serialul TV miniseria „Hatfields and McCoys“ în 2011. Actorul american a avut o experienţă plăcută în perioada cât a stat în România și a vorbit adesea despre acest lucru.

Vezi aici Lista câştigătorilor Globului de Aur, 2013

 România a oferit exact cadrul de care aveau nevoie pentru filmarea miniseriei, care s-a bucurat de un mare succes. Peisajul carpatin, foarte asemănător cu cel din Kentucky şi Virginia de Vest, a contribuit la o redare cât mai exactă a contextului geografic.

 "Seamănă cu zona muntoasă, altfel nu am fi mers acolo, nu aveam de ce să călătorim atât dacă nu ar fi existat nişte asemănări, e de la sine înţeles", spune Kevin Costner.

 Miniseria TV "Hatfields & McCoys", produsă de postul History Channel în colaborare cu Castel Film şi realizată în România, a primit cinci premii Emmy, două la categorii artistice - pentru cel mai bun actor în rol principal (Kevin Costner), respectiv secundar (Tom Berenger) - şi trei la categorii tehnice - pentru cel mai bun mixaj de sunet (românul Dragoş Stanomir, alături de Christian Cooke şi Brad Zoern), cel mai bun machiaj şi cel mai bun montaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel