De ce a divorțat George Ivașcu. Actorul a aflat din presă de intenția fostei sale soții: "Ultima prioritate pe agendă era familia"

Sursa foto: Facebook Clanul
Sursa foto: Facebook Clanul

Actorul George Ivașcu a vorbit despre divorțul de fosta sa soție și motivul care a dus la ruptura din 2008.

"A fost o lecție foarte importantă și matură"

George Ivașcu a aflat din presă că soția va divorța de el, la acel moment,  2008. Însă, la doar o lună, actorul s-a recăsătorit.

"Atunci construiam Teatrul Metropolis, iar ultima prioritate pe agendă era familia, din păcate. Sfatul meu este să nu uităm că, atunci când ne este greu, nimic nu-ți poate da liniște decât să ai un cuib, un loc. Asta a fost o lecție foarte importantă și matură pe care am primit-o", a spus George Ivașcu, pentru viva.ro

"Indiferent de mizele profesionale, de perioadă, niciodată nu trebuie să uiți să alternezi. Viața unui om este reprezentată prin respirație. Inspirăm, dar și expirăm. Trebuie să înveți să compensezi. Viața profesională e o miză, mai ales când ești tânăr, dar trebuie să înveți să gestionezi și să alternezi. Altfel, se produce un dezechilibru și nu e ok. Lupta cea mare a unui om este plină de vânturi, furtuni, dezechilibre continue, iar el trebuie să își găsească rostul de a echilibra. Era o vorbă: "Nu mă întreba de câte ori am căzut, întreabă-mă de câte ori m-am ridicat", a mai spus actorul.

"În ciuda unor trădări și dezamăgiri, vreau să îi bucur pe oameni"

"Mi-am propus ca prin această profesie să nu demonstrez că sunt altfel decât ceilalți. Sunt un om oarecare, un copil dintr-o familie săracă, un băiat dintr-un cartier, care nu a uitat niciodată de unde a plecat și nu o va face niciodată. Consider că cel mai frumos lucru pe care poate să îl dea înapoi e iubirea.

În ciuda firească a unor trădări și dezamăgiri, vreau să fac în mod necontenit, prin arta mea - care este un cadou pe care mi l-a făcut Dumnezeu, nu este meritul meu - ceea ce am făcut mereu, indiferent de poziția în care m-am aflat: să îi bucur pe oameni. Nu poți atinge toate sufletele, dar cu cât nu voi abandona acest demers, voi arăta felul meu de a iubi: să fac oamenii să râdă", a mai spus actorul.

Vezi și: George Ivaşcu, destăinuiri de suflet. "Teatrul trebuie să mă transforme, să mă emoţioneze, să se întâmple ceva cu mine, pentru că de-aia vin!"

George Mihăiță, secretar de partid în comunism: "Dacă toți erau ca mine, nu mai curgea sânge la Revoluție"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel