David Beckham s-a lăsat de fotbal și crește găini / VIDEO

captură video David Bekham, Instagram
captură video David Bekham, Instagram

David Beckham se mândrește cu noua lui pasiune: cea de fermier.

Victoria Beckham i-a făcut un cadou inedit de Crăciun lui David: un coteț de găini. De atunci, David petrece din ce în ce mai mult timp în această poiată. Se pare că înaripatele au reușit să-i cucerească inima, iar găinile îl urmează acum în permanență prin curte, scrie Daily Mail.

Pe lângă cotețul pentru găini, Victoria i-a dăruit și o carte cu titlul „Creșterea puilor. Pentru începători”. Cuplul a decis să instaleze acest coteț la ferma lor din Cotswolds, unde se ocupă și de un stup de albine.

David Beckham a împărtășit din entuziasmul său pe rețelele de socializare și chiar s-a bucurat enorm atunci când a găsit ouă în coteț, moment surprins și într-unul din clipurile sale. Este clar că pasiunea pentru viața la fermă și grija pentru animale au devenit o nouă sursă de bucurie pentru celebra familie Beckham. Fostul jucător de fotbal spune că adoră să se trezească dimineața ca să verifice cuibarul și, mai ales, iubește să mănânce ouă proaspete, direct de la găinile crescute și îngrijite de el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel