Dansez pentru tine. A fost desemnat marele câștigator al sezonului 14

După un sezon plin de emoție, dar și tensiune, concursul “Dansez pentru tine” a ajuns la final și a fost ales marele câștigător.

Echipa formată din Ilinca Vandici și Răzvan Marton a fost victorioasă, obținând 41,39% din voturi, dar și marele premiu în valoare de 60.000 de euro.

Tânărul care a luptat alături de frumoasa vedetă TV în ringul de dans are o poveste de viață emoționantă. Părintii i-au pierit și el a rămas în grija bunicilor. Răzvan Marton este ca un tată pentru fratele lui mai mic de care are grijă. Acesta ar vrea să facă teatru, să cante și să danseze, dar mai presus de toate vrea să ofere siguranță familiei sale.

La aflarea veștii că este marele câștigător, Răzvan s-a arătat copleșit de emoție. "În capul meu e un singur lucru, dacă îţi doreşti un singur lucru, poţi. Chiar poţi, totul vine din interior şi există minuni. Le multumesc celor care au fost alături de mine", a declarat concurentul.

Câștigătorii s-au impus destul de clar în marea finală, ei având în jur de 10 procente avans față de cei de pe locul al doilea, Sore si George Trascău. Acesta din urmă a încasat un cec în valoare de 20.000 de euro. Podiumul de la sezonul al 14-lea al emisiunii “Dansez pentru Tine” a fost completat de echipa alcatuită din Dima Trofin și Iulia Clisu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel