Urmărește emisiunea live


Daniela Gyorfi, momente cumplite: Plângeam ca un copil. Vreau să atrag atenția!

Daniela Giorfy a făcut o mărturisire neaștepată. Artista trage un semnal de alarmă, public, după ce a trecut prin momente cumplite.

"Plângeam ca un copil. Mi se spusese că trebuie să-mi scoată toți dinții. Pe bune că am început să plâng ca un copil. Vreau să atrag atenția. Mi-au pilit dinții, mi-au omorât nervii, pe mine mă durea rău, începuseră dinții să putrezească", a explicat Daniela Gyorfi, la o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

"Bunica mea s-a cam descotorosit de fata ei"

În urmă cu puțin timp, artista a povestit despre momentele în care a avut grijă de mama ei, fiind dezamagită de atitudinea buniicii sale. 

"Sunt părinţi şi părinţi. Mama mamei mele, bunica mea, trebuia să meargă la azil şi eu, care aveam 10 ani, nu am fost de acord şi am zis că am eu grijă de ea. Pentru că bunica mea s-a cam descotorosit de fata ei şi de asta zic că sunt cazuri şi cazuri. Eu am avut o relaţie specială cu mama, o iubesc şi acum ca şi când ar exista, ca şi când ar fi lângă mine. Peste două săptămâni voi lansa videoclipul", a declarat vedeta pentru Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel