Daniela Gyorfi, mărturisiri dureroase: Casa este goală...

Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a povestit, cu amărăciune, ce sentiment o încearcă, de când mama ei nu mai este. 

Mama artistei, Anica, în vârstă de 62 de ani, s-a stins în urmă cu cinci ani, după un cancer pulmonar galopant, care produsese metastaze şi la ficat.

"De când a murit mama şi s-au dus şi câinii şi pisicile, casa este goală. Am trăit 15 ani înconjurată de animale, iar acum nu mai avem niciunul. S-au dus după mama... Erau ataşate de ea. Ne-am gândit să luăm un câine, dar încă nu mă simt în stare. Pierderile suferite nu pot fi înlocuite. Trebuie însă să şi putem să avem grijă de el. Marie e cea care vrea neapărat unul", a declarat Daniela Gyorfi pentru libertatea.ro

Într-o emisiune TV, mama artistei a vorbit despre accidentul care o lăsase paralizată:

"Am alunecat de pe scară, voiam să șterg un tablou. Aveam o scară pe afară și m-am agățat de scară și țin minte că mi-a alunecat picioruil drept și apoi stângul și am venit în vârfurie de la picioare și m-am lovit de o bară. Nu mi-am simțit picioarele de atunci. O vecină m-a tras de picioare și i-am spus să mă lase așa. M-am lovit la coloană la vertebră și s-a secționat măduva, dar nu în totalitate. Am avut ghinion că nu a fost doctorul Panoza lângă mine, a fost altcineva, poate mergeam acum într-un cadru, ceva.

De atunci am făcut 30 de operații. Daniela s-a chinuit cu mine timp de 10 ani, zi de zi. Divorțasem de vreo patru ani. Tatăl ei a ajutat-o cu ce a putut, îi cumpăra caiete, haine. Daniela mă întorcea, ea mă spăla, ea îmi spăla scutecele, așa mică cum era ea (...) În 82 am dat în septicemie, doctorii au trimis-o pe Daniela acasă să îmi pregătească lucrurile pentru înmormântare, dar mi-am revenit, pentru Daniela. Cum puteam s-o las așa?", mărturisea cu lacrimi în ochi mama Danielei, la Kanal D, în mai 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel