Daniela Gyorfi, mărturisiri dureroase: Casa este goală...

[] []

24 oct 2018 / 06:00
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Daniela Gyorfi a povestit, cu amărăciune, ce sentiment o încearcă, de când mama ei nu mai este. 

Mama artistei, Anica, în vârstă de 62 de ani, s-a stins în urmă cu cinci ani, după un cancer pulmonar galopant, care produsese metastaze şi la ficat.

"De când a murit mama şi s-au dus şi câinii şi pisicile, casa este goală. Am trăit 15 ani înconjurată de animale, iar acum nu mai avem niciunul. S-au dus după mama... Erau ataşate de ea. Ne-am gândit să luăm un câine, dar încă nu mă simt în stare. Pierderile suferite nu pot fi înlocuite. Trebuie însă să şi putem să avem grijă de el. Marie e cea care vrea neapărat unul", a declarat Daniela Gyorfi pentru libertatea.ro

Într-o emisiune TV, mama artistei a vorbit despre accidentul care o lăsase paralizată:

"Am alunecat de pe scară, voiam să șterg un tablou. Aveam o scară pe afară și m-am agățat de scară și țin minte că mi-a alunecat picioruil drept și apoi stângul și am venit în vârfurie de la picioare și m-am lovit de o bară. Nu mi-am simțit picioarele de atunci. O vecină m-a tras de picioare și i-am spus să mă lase așa. M-am lovit la coloană la vertebră și s-a secționat măduva, dar nu în totalitate. Am avut ghinion că nu a fost doctorul Panoza lângă mine, a fost altcineva, poate mergeam acum într-un cadru, ceva.

De atunci am făcut 30 de operații. Daniela s-a chinuit cu mine timp de 10 ani, zi de zi. Divorțasem de vreo patru ani. Tatăl ei a ajutat-o cu ce a putut, îi cumpăra caiete, haine. Daniela mă întorcea, ea mă spăla, ea îmi spăla scutecele, așa mică cum era ea (...) În 82 am dat în septicemie, doctorii au trimis-o pe Daniela acasă să îmi pregătească lucrurile pentru înmormântare, dar mi-am revenit, pentru Daniela. Cum puteam s-o las așa?", mărturisea cu lacrimi în ochi mama Danielei, la Kanal D, în mai 2012.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23