Daniela Crudu și-a dat demisia de la Antena 1

crudu
crudu

Dan Capatos a rămasfără asistentă. Daniela Crudu și-a dat  demisia de la Antena 1, anunțul find făcut chiar de Capator în emisiunea de miercuri seara. Se pare că acuzele lui Gigi Becali a adresa asistentei lui Capatos au avut efect.

[caption id="attachment_272179" align="alignleft" width="310"] Foto: expresspress.ro[/caption]

Daniela Crudu a decis să renunţe la cariera care a conscrat-o. "Şi-a dat demisia din dragoste", a fost comentariul  lui Capatos.

 Prezentatorul de la Antena 1 a anunţat că-şi caută deja o nouă asistentă şi va face un casting în acest sens. "Am lansat cele mai importante asistente tv. La noi se face carieră", a mai adăugat Capatos, cu părere de rău, mai ales că el a fost şi principalul ei susţinător atunci când bruneta a fost la un pas să fie dată afară din cauza scandalului cu Leo de la Strehaia.

 Motivele care au dus la această decizie radicală a fost gelozia iubitului ei, Mihai Costea, dar şi desele reproşuripe care i le-a făcut Gigi Becali, patronul fotbalistului.  Becali i-a impus Danielei Crudu să renunţe la televiziune, dacă mai doreşte să continue relaţia cu jucătorul Stelei, Mihai Costea.

Bianca Drăguşanu, prietena ei cea mai bună, a dezvăluit şi ea faptul că partenerul Cruduţei este foarte "posesiv", iar decizia Danielei nu a surprins-o prea tare, mai ales că gândurile de a renunţa la carieră o băteau de mult pe fosta manechină.

Decizia Danielei Crudu a venit după ce Gigi Becali a acuzat-o că randamentul scăzut  al lui Mihai Costea la Steaua s-ar datora acesteia.

 „Nu ştiu cum poate Mihai Costea să stea cu femeia asta. Am prieteni care au plătit să facă sex cu ea", a afirmat Becali, la emisiunea „Acces direct" prezentată de Simona Gherghe. „Am auzit de tine că eşti foarte tare la pat. Mi-au zis mulţi că eşti superfemeie. Îţi găsesc eu un milionar să te combini cu el şi lasă-l în pace pe Nilă. Cât vrei pe lună să-l laşi în pace? Îi dau un sfat Danielei: dacă te bate Costea, cere-i şi câte 5-7 mii de euro din când în când, te alegi şi tu cu ceva după ce te desparţi de el", i-a răspus, ulterior,  Gigi Becali în emisiunea „Un show păcătos".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel