Daniela Crudu își iartă iubitul violent. Ce face bărbatul pentru împăcare

Se pare că Daniela Crudu este pe punctul de a-l ierta pe bărbatul care a desfigurat-o în urmă cu o săptămână. Iată ce face bărbatul pentru împăcare.

Daniela Crudu nu a vrut să depună plângere penală împotriva iubitului, chiar dacă în urmă cu o săptămână, în urma unei bătăi zdravene, aceasta ajungea la spital cu răni destul de serioase.

Deși s-a ales doar cu un ordin de protecție valabil pentru cinci zile, Seco Dubravko, iubitul Danielei Crudu, a făcut tot posibilul să o facă pe vedetă să se împace cu el. 

Daniela Crudu îl iartă pe iubitul croat

Spre surprinderea tuturor și după toate încercările bărbatului, se pare că Daniela Crudu s-ar putea împăca cu acesta și l-ar ierta după ce a desfigurat-o.

"Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi", a declarat un apropiat al Danielei Crudu pentru wowbiz.ro.

Îi trimite bani Danielei pentru operații

În plus, se pare că iubitul croat a început deja să-i trimită Danielei bani, iar aceasta va face în curând o operație la nas. S

"Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța", a adăugat aceeași sursă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel