Daniela Crudu, desfigurată de iubit. Anamaria Prodan: Face umbră degeaba pământului

Daniela Crudu
Daniela Crudu

Anamaria Prodan a reacționat dur în ceea ce o privește pe Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit.

Reporter: De când ai intrat în meseria asta de agent, prima femeie agent, au existat cazuri în care ai fost cumva bruscată fizic? Asta în contextul a ceea ce s-a întâmplat astăzi cu Daniela Crudu.

"Asta tot din educație vine. Vine dintr-o viață haotică, tot dintr-o lipsă totală de încredere. Femeile din România au în general treaba asta, se tem că dacă au făcut doi copii nu mai pot pleca că nu au ce să facă, că rămân pe drumuri. Nimeni pe pământul ăsta nu are dreptul, mai ales un bărbat, să lovească o femeie. De ce? Orice bărbat își pune mintea cu o femeie, o face zob, pentru că nu vorbim de aceeași forță fizică. O femeie oricât de puternică pare, nu are cum să se compare, din niciun punct de vedere cu un bărbat, decât pe meserie, că acolo creierul la unul e mai mare, la unul e mai mic, la unul are nervuri mai profunde, la altul nu are. Pentru un bărbat, să lovească o femeie, să împingă, să înjure o femeie este zero din toate punctele de vedere. Acel bărbat, dacă ar fi după mine și aș putea să fac ceva, l-aș extirpa de pe fața pământului!", a declarat Anamaria Prodan, în direct la Realitatea PLUS.

Ce spune aceasta despre faptul că Daniela Crudu nu a depus plângere

"Foarte rău! Repet, micime, frică, neîncredere...toate vin așa, ca un pachet de om care face umbră pământului degeaba. Dacă ea nu va depune plângere în fața acestui monstru, se va repeta istoria asta cu fiecare femeie care va intra pe mâna acestui "bărbat". Dacă se întoarce la el, ține tot din micimea omului. Că dacă nu ai caracter puternic, dacă nu ai o siguranță pe tine, dacă nu ai o educație, dacă nu ai un loc de muncă stabil, adică dacă nu faci nimic pentru a fi om, ți se întâmplă să te lovească un animal și tu să fi animalul lovit de animalul mai mare", a completat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel