Daniela Crudu câștigă un salariu uriaș în televiziune

Daniela Crudu1
Daniela Crudu1

Daniela Crudu prezintă "SuperBingo Metropolis", alături de Mihai Mitoşeru. Pe lângă de programul din fiecare duminică de la Antena 1, ea va mai avea, în curând, un show de vară la acelaşi post de televiziune.

Daniela Crudu a revenit în forţă la TV. Are o emisiune în fiecare duminică, de unde câştigă lunar 5.000 de euro, dar va avea şi un contract pe timpul verii, care-i va rotunji veniturile cu încă 3.000 de euro.

Daniela Crudu prezintă "SuperBingo Metropolis", alături de Mihai Mitoşeru. Iubita fotbalistului Mihai Costea va obţine 5.000 euro în fiecare lună. Dar asta nu e tot. La salariul pentru emisiunea de duminică se mai adaugă încă 3.000 euro pentru cele trei ediţii ale emisiunii de vară pe care o va prezenta alături de Pepe. Show-ul care se va filma la o piscină din Bacău se va difuza cel mai probabil în iulie, scrie Click.
Daniela Crudu a fost, până în ianuarie 2010, asistenta matinalilor de la Antena 1. Ea a fost dată afară de la emisiunea lui Răzvan şi Dani, din pricina unui scandal în care a fost târâtă de Leo de la Strehaia. Acesta a acuzat-o pe brunetă că ar fi acceptat sume importante de bani contra unor favoruri sexuale.

Răzvan şi Dani au renunţat la ea, însă războiul cu Leo a mutat-o pe Daniela Crudu la "Un show păcătos", unde câştiga, pe post de asistentă a lui Dan Capatos, un onorariu de numai 500 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel