Daniel Pavel, adevăruri nespuse despre emisiunea "Survivor": Ceva netransmis de multitudinea de camere...

Sursa foto: Facebook Survivor Romania
Sursa foto: Facebook Survivor Romania

Daniel Pavel, prezentatorul tv al emisiunii "Survivor", a dat din casă. Ce se întâmpla în timpul filmărilor.

"Din punct de vedere al lucrului într-o echipă de profesioniști ai TV-ului de reality, și de outdoor, este o culme a reușitei mele profesionale și este clar că vreau să continui într-un astfel de mediu profesional. Oricât de greu a fost, mai vreau, așa cum am simțit că toate drumurile mele profesionale și educaționale m-au condus spre Survivor, așa simt că vreau să continui să fiu parte din emoția unică pe care o transmitem publicului prin acest format sau formate similare. Nu pot să spun că este ceva ce nu mi-a plăcut în mod particular, în afara faptului că viața departe de omul iubit, de cei dragi, este ceva la care aș lucra mai asiduu astfel încât să armonizez și mai mult", a spus Daniel Pavel, într-un interviu pentru ciao.ro.

"Dacă ar fi să rămână ceva netransmis de camere..."

"Când eram în plină competiție și filmări, aveam o anumită angulație a ce dăm pe post, legată direct de ce filmam pe trasee și la consilii. Cum erau concurenții pe insulă din perspectiva dinamicii relațiilor dintre ei constituia subiectul ședințelor noastre operative și, în rest, ce s-a văzut la TV era închegat de ceilalți colegi din proiect. Cred cu tărie că am reușit, cu toții, să surprindem emoția formidabilă a show-ului, puterea formatului TV Survivor și să o transportăm către publicul de acasă, intactă și la superlativ.

Concurenții, reporterii, operatorii și sunetiștii, regia de emisie și de transmisie, doctorul nostru, Teo, alături de echipa de management, din teren, al proiectului, practic întreaga echipa mixtă internațională de români, turci, venezueleni și  dominicani, absolut toți au fost și sunt cei care au conturat tot ce s-a văzut la TV. Cu toții însă am fost și într-o proprie competiție interioară de supraviețuire, cu trasee ale minții și dorurilor noastre și cu limite depășite iar și iar. Dacă ar fi să rămână ceva netransmis de multitudinea de camere de filmat ar fi sinergia minunată născută în praful dominican și sub stropii aceia mari de ploaie constantă, tropicală, între cei care filmam și cei cei care erau filmați nonstop, concurenții", a mai spus prezentatorul tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel