Daniel Ionașcu, accident. Carmen Harra, previziuni despre viitor: Nu i-a venit timpul să plece

carmen harra
carmen harra

După ce avocatul Daniel Ionașcu a fost implicat într-un accident rutier grav, Carmen Harra a făcut previziuni despre starea lui de sănătate de acum și de pe viitor.

Daniel Ionașcu a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un accident grav de circulație. Acesta s-a ales cu multiple leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț, accidentul având loc pe Autostrata A1, la km 32.

Mașina avocatului Daniel Ionaşcu a fost distrusă în totalitate, dar starea acestuia este stabilă şi el se află în afara oricărui pericol.

„A avut noroc. Nu i-a fost timpul lui să plece nicăieri. Situația este chiar foarte bună. O să rămână cu o memorie mai proastă, asta e, n-ai încontro. Învățăm să trecem printr-o cumpănă și să nu pățim nimic. Acesta este și cazul lui. (...) L-a ajutat și faptul că crede în Dumnezeu, sigur. Întotdeauna, conexiunea cu divinitatea, cu armonia, ajută. El a fost protejat. Un om care invocă divinitatea spre ajutor va fi mereu protejat. N-a putut nimeni să-l atingă la punctul în care să îl omoare," a explicat Carmen Harra, printr-o intervenție video, în cadrul emisiunii „Răi Da' Buni", la Atena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel