Dani Mocanu, după ce a scăpat de condamnarea la închisoare: ”Nu trebuia să fie considerată o infracțiune”

Foto: Facebook / Dani Mocanu
Foto: Facebook / Dani Mocanu

Dani Mocanu a fost aproape de închisoare după ce a lansat o melodie considerată sexistă, care ar fi instigat la ură și la violență împotriva femeilor

Manelistul a ținut să mulțumească avocaților săi pentru efortul depus în cadrul procesului. Totodată, acesta a făcut un comentariu și referitor la cauza procesului.

„Dacă nu aveam niște avocați bine documentați, azi mă aflam în închisoare, ținând cont de faptul că primisem deja șase luni de închisoare.”

„Am făcut un apel în care avocații mei au susținut că această melodie a fost făcută în perioada în care aveam un termen de încercare, dar descoperită de procurori după perioada de încercare”.

Artistul trebuie să dea o amendă de 32.000 de dolari, prejudiciul în urma piesei, dar și alți 21.000 de lei care cuprind și cheltuielile judiciare.

”Am rămas cu o amendă penală de 15.000 de lei, 6000 de lei de achitat cheltuieli judiciare și prejudiciul de 32.000 de dolari de acoperit. Nu trebuia să fie considerată o infracțiune această melodie”, a zis Dani Mocanu la Acces Direct.

Cu blindatul prin Vâlcea

Un bărbat din Bujoreni a fost amendat de poliţişti după ce miercuri după-amiază a lovit cu un blindat două autoturisme parcate pe o stradă din centrul municipiului reşedinţă.

Incidentul s-a petrecut în timpul filmării unui videoclip al lui Dani Mocanu.

"Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu, potrivit Agerpres.

CITEȘTE RESTUL AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel