EXCLUSIV  Dana Săvuică, cu mama în vacanță!

După două vacanțe exotice de neuitat, în Maldive și Sri Lanka, a urmat o escapadă la Stockholm, alături de fiica ei, Julie, iar acum, o incursiune în frumosul Sankt Petersburg, dar nu singură. 

  

De această dată, la Sankt Petersburg, Dana Săvuică a mers în compania mamei sale, care la 71 de ani a ținut pasul fără probleme alături de fiica ei celebră.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Mama, la 71 de ani, ține pasul cu mine prin Sankt Petersburg. Mi-am dorit să merg în această vacanță alături de ea. Mă bucur când văd cât de fericită este, descoperind orașul și poveștile lui. Am avut ghizi personali care ne-au arătat adevărata față a orașului și ne-am ospătat împreună cu delicatese rusești. Am avut inclusiv șampanie la micul dejun. Sankt Petersburg este un adevărat muzeu în aer. Cu siguranță voi reveni aici!”, a mărturisit Dana Săvuică pentru DC News.

(oar_w460)

(oar_w460)

Orașul Pușkin și imaginile din grădinile imperiale ale Ecaterinei cea Mare au impresionat-o pe vedetă. După Sankt Petersburg, Săvuică va pleca într-o altă excursie, la Nisa, și o mai așteaptă și alte orașe cunoscute, dar deocamdată Dana nu a intrat în detalii despre ce a planificat pentru această toamnă.

(oar_w460)

(oar_w460)

După divorț, vedeta trăiește intens și și-a propus ca până la 50 de ani să facă înconjurul lumii deoarece iubește călătoriile, acestea devenind pentru ea un stil de viață.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel