Dana Rogoz, scrisoare emoționantă pentru tatăl ei: Ar fi fost ziua lui, dar nu-i mai știu adresa

Ema Apostu / 19 noi 2018 / 17:33 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

"Azi ar fi fost ziua lui tata. I-am scris o scrisoare, dar nu îi mai ştiu adresa ca să i-o expediez. Am lăsat-o pe blog, căci ştiam că îl citeşte zilnic", și-a început Dana Rogoz mesajul emoționant pentru tatăl său, care ar fi împlinit, duminică, vârsta de 65 de ani. 

"Dragă tată, m-am gândit mult în ultimele zile la cadoul tău. Ce ţi-ai putea dori la 65 de ani?! E o cifră care arată bine pe tort, trebuie să recunoşti. Să îţi fi luat ceva de îmbrăcat, ar fi însemnat să aleg iarăşi fie un pulover prea mare, fie unul prea mic. Să îţi fac ceva cu mâna mea, un colaj cu poze eventual, un filmuleţ, aş fi putut, dar o lăsăm pentru 70, până când se mai aduna material. Să te prefaci atunci surprins.

Aşadar, m-am gândit că cel mai mult te-ai bucura de ...o excursie la pescuit în cel mai votat loc din lume de către pescari: Râul Umba din Peninsula Kola. Cică trage somonul ăla ca nebunul! Iar dacă ai noroc prinzi şi aurora boreală, ceea ce mi-aş dori să văd şi eu într-o zi.Te-aş însoţi, dar mi-e frică de urşi. Şi ştii că sunt şi friguroasă. Şi hai să zicem că aş fi trecut peste toate astea ca să îţi fac pe plac, dacă aş fi văzut măcar o fotografie cu vreo femeie pe toate site-urile în rusă pe care am intrat când am căutat detalii despre pescuitul în acea zonă. Numai pescari de-o seamă cu tine, pozând mândri cu peştele în braţe. Îmbrăcaţi foarte gros.

Aşa că mergi doar tu şi fă poza cu al mai mare somon, pentru colajul de la 70, apoi aruncă-l înapoi în apă, gândindu-te la mine ca la fiica cea enervantă, care în loc să te lase să faci un grătar din bunătatea aia de peşte, ţi-a luat cadou un pachet turistic de pescuit sportiv. Ha! (..) Am putea sta în living să vorbim mai multe. Că nu am apucat. Ştii şi tu că nu am făcut nicio călătorie împreună după divorţ, iar pe cele dinainte de 8 ani mi le aduc foarte vag aminte. În timp ce găteşti ori, şi mai bine, la un pahar de vin, pentru că nu am băut niciodată alcool cu tine, ca oamenii mari, ne punem întrebări şi răspundem cât putem de sincer. Vrei?", a scris Dana Rogoz pe blogul personal.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27