Dana Rogoz s-a căsătorit

rogoz
rogoz

Într-un decor de poveste, alături de cei mai apropriați prieteni, Dana Rogoz și Radu Dragomir, au trăit sâmbătă, 14 Iulie, visul unei nopți de vară la Palatul Mogoșoaia.

[caption id="attachment_206448" align="alignleft" width="310"] Foto: protv.ro[/caption]

Sunt foarte fericită! Totul este exact așa cum am visat, exact așa cum mi-am imaginat ca o să fie la nunta mea! Sunt foarte fericită!”, a declarat mireasa pentru protv.ro. Fericirea mirilor s-a răspândit cu ușurință la invitați, care au petrecut într-un decor de vis.

Dana și Radu și-au pus tot sufletul în organizarea acestei petreceri, iar fiecare amănunt la care s-au gândiit i-a făcut pe invitați să se simtă personaje într-un cadru mirific, de poveste. Cortul alb amenajat pe o pajiște imensă a fost însuflețit de colivii și becuri colorate, felinare și ghirlande, precum și rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp pe care invitații le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire.

Mirii au deschis seara îmbrățișați și fericiti, pe acordurile unei melodii cu o mare însemnatate pentru ei. Un alt moment impresionant al serii a fost dansul Abramburicăi, cu cel al Magicianului, Marian Râlea, care au renăscut pentru câteva minute și s-au lasat cuprinși de emoțiile trecutului. “Eu pot, eu sunt Magician!”, melodia pe care generații întregi de copii au fredonat-o în copilaria lor a adus cu ea o parte din nostalgia, bucuria și inocența acelor vremuri.

Rochia purtată de Dana ăn ziua nunții sale a fost o creație Parlor by Veronica Zaharia și a fost potrivita atât cu personalitatea și sufletul Danei, dar și cu locul și atmosfera de la nunta ei. Buchetul a fost la fel de simplu și frumos, iar în păr Dana a purtat, o mică bijuterie vintage.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel