Dana Rogoz: Dacă m-aș infecta până la nașterea ta, cum aș putea rezista stând în altă cameră decât tine?

Dana Rogoz este însărcinată și va deveni mamă pentru a doua oară în curând.

„Dacă m-aș infecta până la nașterea ta, cum oare aș putea eu rezista stând în altă cameră decât tine? Cum să nu pot eu să te pup și să te miros și să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?! Când am mers la primul control după o perioadă lungă de izolare, am avut în minte aceste întrebări. M-am protejat cum am știut mai bine: am purtat mascp, am așteptat în mașină până mi-a sosit rândul, am păstrat distanța între mine și toți ceilalți pe care i-am întâlnit în drumul meu și m-am dezinfectat pe mâini până am făcut răni. Și am fost pentru prima oară la un control fără tatăl tău alături. (...)

Încerc așadar să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viață, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunță a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Știi, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică, și sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede și fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, știu deja.

(...) În mod paradoxal, în loc să îmi fie din ce în ce mai teamă pe măsură ce săptămânile trec și nașterea ta se apropie, eu sunt din ce în ce mai calmă și mai împăcată cu situația asta, așa cum e ea. M-am obișnuit cu necunoscutul. Există oricum o doză mare de necunoscut la orice naștere. De data aceasta a trebuit doar să adaug mai multe pe lista celor necunoscute și celor care nu depind de mine”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei danarogoz.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel